(Android/iOS) State of Survival: The Joker Collaboration цхеатс глитцх ресурс
Feb 16, 2022 20:00:49 GMT -5
Post by succametcumig on Feb 16, 2022 20:00:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ State of Survival: The Joker Collaboration ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ State of Survival: The Joker Collaboration IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеатс глитцх ресурс ▞▞▞
▞▞▞ State of Survival: The Joker Collaboration 2022 version ▞▞▞
Падови игре су исправљени од мог последњег прегледа, а уведене су и јефтиније куповине, тако да ако не желите да трошите ВЕЛИКО, не морате. Волим уметничко дело прича, надам се да ће ускоро моћи да их купе.
Игре се стално поново повезују говорећи да је мрежа прекинута чак и ја имам јаку мрежу. Веома неугодно.
Супер игрица
Забавна и бесплатна игра (заиста) Али дала му је само 2 звездице јер сва ажурирања одузимају много података. Ово је: "само игра на мом телефону" нека врста усисивача података.
Обавештења су безвредне, појављују се 5 САТИ КАСНИЈЕ. Никада нећете знати када сте нападнути док нисте пријављени. Људи са ваше листе блокираних могу да вам шаљу Андроид обавештења ако су Р4 савеза у којем се налазите. Помоћ и подршка су безвредни и наћи ће изговор за затворите своју карту радије него да исправите проблем. Ова игра се плаћа за победу. Ако желите да напредујете, морате потрошити 5 долара. Државни рат је смеће. Не поштује иста правила за играче у вашој држави. Игра је и даље срање. Проведите своје време негде другде.
Не могу да се такмиче са платом за играње играча. Заиста постаје досадно када доминирају људи који бацају стотине $$ на ове игре
State of Survival: The Joker Collaboration Chiến thuật ybf
14. децембар је. Игра се управо срушила са скупљачима напољу. Пише да немам довољно простора за складиштење. Сама игра заузима 3,3 гига простора. Колико је још потребно? Деинсталирао сам и поново инсталирао. Телефон ми говори када немам довољно простора. То се данас није десило. Па... вероватно ћу имати хоспитализоване трупе када се вратим од удараца у плочице. Близу сам једноставног брисања заувек. Много проблема и само додаје више.
Као и све игре морају да плате нешто успут да би изградиле или добиле жетоне или угасиле пожар. Прилично забавно и лепо губљење времена
Често се ажурирају игре и са тим ажурирањима само уносе више грешака у игру које се никада неће поправити. То је ПТВ игра ФТП играч, није вредан вашег времена јер ћете бити миљама заостајати све време без шансе да их икада сустигнете осим ако не потрошите много или тешко зарадите новац на игрицу. Догађаји су застарели и нови догађаји једноставно нису узбудљиви. Постоји само један добар догађај који вреди играч и издаци који су вам потребни да бисте били конкурентни на том догађају нису вредни времена и новца за само једног.
Требале су 2 недеље служби за помоћ да ми 2 мене 2 помогне. Тада нисам могао доказати да је рачун мој јер не купујем ништа за своје рачуне. Вратио сам свој налог, али не преко хелп деска. Игра је забавна и још увек уживам у игри. Али кварови су претња.
Ова игра има људе који хакују у њу игра се замрзава губитник губи везу. Отварате нови налог. Да бисте напустили један савез да бисте прешли на други, други већ улазе у њу и сви су се заглавили на том налогу. Нови налог са много људи је већ повезанКада сте претпостављали да нема никог желе да играш игру брзо повећај свој тим, брзо повећај свој бункер, тако да можеш да трошиш новац и наставиш да трошиш новац
Велики потрошачи ће увек бити невероватно јачи од фрее2плаиерс-а, али то је прилично типично за ове врсте игара. Могу добро да се носим чак и са умереним потрошачима, само морате много да играте. Направио сам неколико налога за нове државе и без икаквог трошења могу да пратим остатак мапе не рачунајући оне који троше хиљаде, али постоје само 2 или 3 по држави који могу. Одлична игра.
ТЛДР: Забаван концепт, платите 2 победе. Предности: Волим зомбије и ова игра је добро погодила концепт базе преживљавања. Волео сам да се удружују да би уклонили заражене ђаволе. Савези су били супер корисни. Догађаји су били освежавајући. Прича је обично била занимљива. Пријатељска и корисна (углавном) заједница. Против: Ја сам сиромашан момак, а ви несумњиво радите боље што више трошите. Основно играње постаје мало комплицирано након месец дана (потребно је да обављате послове да бисте били у току са паи2вин људима). Такође ми недостаје слободног времена да се посветим.
State of Survival: The Joker Collaboration Strategie zdt
Шта морамо да ажурирамо игру скоро 6-7 пута месечно, што није фер, неки од нас имају ограничене податке
Игра је забавна, али ако ово радите као понуду у тренутној апликацији, бићете упозорени да ћете добијати бодове до рекцх басе лв 16 задатка, онда ће прећи у одбијен статус и тренутни се неће трудити да вам помогне да ово поправите. Зато је најбоље да се не трудите ако ово играте за тренутне зидне задатке.
Не препоручује се ако ово желите да играте дуже време. Месечни догађаји захтевају од играча да потроше значајан износ да би добили пристојан ранг.
Добра игра, пуно садржаја и пријатни људи за играње.
Има баг на парт 4, не знам како да св отклони. Покусавао сам да рр игрицу и ништа
Ово је добра игра, али велики бојни поен нас напада ниску бочну тачку тако да не можемо да растемо, они ће увек победити...
Пидаз
Adventure Escape: Asylum Приключенски ivms
Дао бих вам 0 али не може време које је потребно да се нешто абгрејдује дуже од стварности...... 1х у игри траје много дуже него у стварности то је бедаккк 📛
о јеа
То је веома добра игра, волим је. Лепо обављено 💪💪💪
Браво момци након најновијег ажурирања није могућа веза.
Типична стратешка игра Свиђа ми се додатни бонус ако помоћ џокера чини мало боље искуство, али исти распоред као и већина других стратешких игара које сам играо
🤗
Ок игра
Губи своју првобитну привлачност. Проблеми са пријављивањем постају стари!
Добра графика, али за мене није иста ствар у односу на преко само на другачији начин или на другом месту.
Занимљива игра
Ова игра има толико малих ажурирања, мрзим ова ажурирања
тера вас на размишљање, Уреди: након што сам направио доста куповина, моја игра је нестала са Фејсбука и почела сам изнова. још увек је на мом телефону, али покушајте да играте ову компликовану игру на свом телефону! Затражите помоћ и желе дан када сте започели итд...могу да узму новац, али не могу да врате моју игру...
Први пут дајем једну звездицу.НЕЋЕ ДА МИ СЕ ИНСТАЛИРА ИГРА
Једина вредност игре су људи у савезу, али сама игра није вредна тога. Исплати се победити у игри. Ф2П играчи добијају предмете са догађаја, али веома спорим темпом да се до тренутка када добију материјале пуштају нови хероји/надоградње тако да не могу да помогну током догађаја, чиме су искључени из било какве "забаве". Средњи потрошач треба да настави да троши да би се придружио скуповима. Програмери настављају да уводе нове бугги функције или промене како би им дали више новца. Подршка је спора и већину времена није од помоћи. Боље погледај негде другде
State of Survival: The Joker Collaboration Strategia akh
Свиђа ми се што има нарацију, али не ради стално. То је још један бољи ммос. Лепо је видети нови садржај као што је џокер. Молимо поправите нарацију.
Програмери су шала са којима се треба бавити ако имате било какав стварни проблем. Они или занемарују е-поруке ван игре или им треба данима недељама и ЧАК месецима пре него што одговоре у игри преко своје корисничке подршке. Екстремна игра за хватање новца са коцкањем као што су догађаји као што су „срећни слотови и лутрија“ где за додатну предност морате да трошите прави новац
Одлична игра